01. IT support, configuratie en herstelling

 Wij helpen u met support, configuratie en herstellingen. Servers, laptops,  PC, tablets/smartphones, networking en randapparatuur hebben voor ons weinig geheimen.  Een defecte laptop, pc, smartphone of tablet? Een printer met kuren? Wij helpen u snel en efficiënt. Bel vrijblijvend: 0476 51 50 62.

02. Cloud hosting

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld, heeft Staelens-IT zonder twijfel de beste oplossing voor de hosting van uw server of website in de cloud. Het Microsoft Azure platform biedt u een schaalbare en beheersbare omgeving met een duidelijke kostenraming. Zonder verrassingen met duidelijke offerte. Vraag ons vrijblijvend naar een oplossing voor de migratie van uw “on site” infrastructuur naar “public cloud”. 

03. E-commerce en website

Een online shop en een online aanwezigheid zijn in 2020-2022 onmisbaar. Denk maar aan de recente covidpandemie waarbij vele ondernemers noodgedwongen in sneltempo een webshop moesten uitrollen. Staelens-IT biedt u hier ook de nodige ondersteuning.

video-bg.jpg
Video afspelen

Azure hosting

Best-in-class hosting op wereldschaal verzorgd in de meest beveiligde Microsoft datacenters.

Servers

Moderniseer toepassingen via serverloos en containers. Implementeer virtuele Windows- en Linux-machines in cloud- en hybride omgevingen.

E-commerce

E-commerce is sinds de covidpandemie niet meer weg te denken.
Staelens-IT helpt u hierbij.

Vraag vrijblijvend een offerte

Ieder project en iedere klant vergen een specifieke aanpak. 

 

Bel  0476 51 50 62

Vertel ons over uw project